Vixcam starter kit

1.149,00 RON

Disponibilitate: In stoc

Starter Kit pentru VixCam este tot ceea ce vă trebuie pentru a începe monitorizarea locuinței, a bebelușului sau a altor membri ai familiei dvs.

Starter Kit pentru VixCam este tot ceea ce vă trebuie pentru a începe monitorizarea locuinței, a bebelușului sau a altor membri ai familiei dvs. Cu ajutorul aplicației MioSMART, puteți chiar să comunicați prin sistemul audio cu 2 sensuri. Kitul conține două camere video pentru locuință VixCam C10, două carduri SD de 16 GB și un Personal Cloud Gateway S10, astfel încât puteți opta să salvați videoclipul pe cardul SD sau în cloudul dvs. personal.

Personal Cloud Gateway S10 inclus este un gateway compact și discret pe care puteți salva atât înregistrările efectuate cu camera video, cât și alte fișiere și care vă oferă posibilitatea de a vă partaja contul cu până la patru persoane. Poate stoca fișiere de până la 4 TB și este compatibil cu stickurile de memorie USB 2.0 standard și cu toate unitățile de disc.

De ce o cameră video pentru locuință?
Montarea unei camere video în locuința dvs. vă poate aduce liniștea sufletească mult dorită. Simpla sa prezență vă va aduce un sentiment de relaxare, deoarece veți ști că locuința dvs. și cei dragi sunt în siguranță. Cunoscând aceste lucruri, veți putea să vă canalizați atenția asupra vieții dvs., fără a vă face griji în legătură cu situația de acasă.

Gata de utilizare
Cu Starter Kit pentru VixCam sunteți gata să începeți utilizarea dispozitivului. Am inclus două carduri SD de 16 GB, astfel încât să nu mai aveți nevoie de nimic altceva pentru a începe. Dispozitivul VixCam folosește compresia H.264, datorită căreia puteți salva fișierele în dimensiuni mai mici, astfel încât să nu rămâneți fără spațiu de stocare chiar atunci când vă trebuie cel mai mult. Puteți salva ceea ce înregistrați în Personal Cloud Gateway sau pe cardul SD inclus, la alegerea dvs.

Cum funcționează?
Camera video este foarte ușor de configurat; instalați aplicația MioSMART pe smartphone, scanați codul QR, conectați camera video la routerul din locuința dvs. prin rețeaua Wi-Fi și puteți începe să monitorizați locuința. Din acest moment, nu va mai trebui să vă faceți griji pentru locuința dvs. sau pentru cei dragi, deoarece veți primi alerte pe telefon prin intermediul aplicației, imediat ce respectiva cameră video detectează ceva în unghiul său de vizualizare.

Pentru a conecta gateway-ul, cuplați unitatea de stocare USB externă preferată și conectați gateway-ul la routerul din locuința dvs. prin cablul ethernet R45. Scanați apoi codul QR cu ajutorul aplicației MioSMART și veți fi gata să lucrați cu Personal Cloud Gateway.

Unghiul de vizualizare și vederea pe timp de noapte
Dispozitivul VixCam C10 are un unghi de vizualizare larg de 85° și vedere pe timp de noapte. Acest lucru înseamnă că are o rază de vedere de până la opt metri în condiții de luminozitate scăzută, ceea ce este excelent atunci când nu sunteți acasă seara sau în perioada vacanțelor. De asemenea, este ușor de montat; trebuie doar să instalați placa magnetică într-un loc adecvat, de unde camera video poate vizualiza partea de locuință pe care doriți să o monitorizați, și apoi să lipiți camera video de placă.

Funcționează perfect cu Personal Cloud Gateway inclus
Camera video compactă pentru locuință funcționează perfect cu Personal Cloud Gateway* MioSMART inclus. Așadar, dacă optați pentru a vă salva înregistrările în cloudul personal și nu pe un card SD, puteți utiliza gateway-ul. Înregistrările dvs. vor fi salvate în siguranță în cloud, iar un avantaj suplimentar îl constituie faptul că gateway-ul poate fi amplasat într-o locație alternativă, pentru a fi ferit de intruși. Imaginați-vă un hoț care crede că poate lua cu el camera video și că poate avea acces la înregistrările video; acest lucru nu se va întâmpla niciodată dacă gateway-ul se află, de exemplu, în casa vecinului sau la birou, departe de locuința dvs. În acest fel, veți avea întotdeauna o copie de rezervă a înregistrărilor, fără a trebui să vă bazați pe serviciile sau abonamentele costisitoare pentru stocarea în cloud.

Puteți încărca și descărca imediat toate fișierele de pe gateway: videoclipurile, fotografiile, muzica, fișierele de la birou și, bineînțeles, înregistrările efectuate de camerele video din locuința dvs. Puteți reda, vizualiza și trimite fișiere în orice moment, oriunde v-ați afla.

* Personal Cloud Gateway S10 poate fi conectat doar la 2 dispozitive VixCam; utilizarea este limitată la 2 camere video.

Controlați toate soluțiile MioSMART cu o singură aplicație
Toate soluțiile MioSMART sunt ușor de controlat doar cu o singură aplicație. Nu va trebui să omutați între aplicații pentru a trece de la Personal Cloud Gateway la VixCam. Iar în eventualitatea în care achiziționați soluții MioSMART suplimentare, acestea vor fi întotdeauna controlate doar prin această aplicație, pentru confortul dvs.

Aplicația poate fi folosită de până la patru utilizatori; de aceea, dacă v-ați pierdut telefonul, puteți avea acces prin dispozitivul unuia dintre ceilalți trei utilizatori, lucru care vă oferă sentimentul liniștitor al accesibilității partajate. În plus, aplicația MioSMART are o funcție pentru grup; aceasta vă permite să organizați produsele MioSMART într-un grup care poate fi gestionat printr-o singură pagină. De exemplu, puteți crea grupuri precum „Acasă” sau „Birou” pentru a efectua o verificare rapidă în loc să selectați un dispozitiv din listă. În acest fel, veți obține o imagine de ansamblu mai clară, iar metoda se va dovedi practică atunci când veți avea mai multe soluții MioSMART pentru monitorizarea locurilor vizate de dvs.!

Include: 2 Camere, 2 Carduri SD de 16GB şi 1 Cloud Personal

Caracteristici:

Două camere pentru locuinţă cu înregistrare HD (720p)

ce folosesc compresia H.264 pentru fişiere de mici dimensiuni – salvaţi-vă înregistrările în Cloud sau pe cardul SD

Gata de utilizare imediat ce le scoateţi din cutie

include 2 carduri SD de 16GB

Uşor de folosit

monitorizaţi-vă casa, bebeluşul sau alt membru al familiei şi chiar vorbiţi cu ajutorul acestora prin aplicaţia MioSMART

Include Cloud Personal MioSMART

salvaţi-vă înregistrările Camerei de locuinţă şi alte fişiere, cu posibilitatea de a vă partaja contul cu până la patru alţi utilizatori.

MioSMART Cloud Personal poate fi ţinut într-o altă locaţie

păstraţi înregistrările în siguranţă în faţa intruşilor

Uşor de configurat cu ajutorul codului QR

Unghi de vizualizare larg de 85°

Filmare nocturnă

de până la opt metri în condiţii de lumină scăzută

Formă discretă şi subţire pentru a se potrivi stilului dvs.

Toate soluţiile MioSMART sunt uşor de controlat cu o singură aplicaţie

Specificații:

VixCam C10
WLAN 802.11 b/g/n
Rezoluție 720P
Compresie H.264
Unghi de vizualizare 85°
Audio 2 căi
Leduri infraroșu 10
Suport card Micro SD max. 32GB
Suport înregistrare Personal Cloud Da
Montare perete/plafon Da
Putere Adaptor priză micro USB 5V/2A
Personal Cloud Gateway S10
Port Ethernet RJ45
Suport unitate de disc externă 2.5" și 3.5" max. 4TB USB 2.0
Format unitate de disc FAT și NTFS
Dimensiune 10cm x 3,5cm x 1,5cm
Putere Adaptor priză micro USB 5V/2A

Faceti recenzie la: Vixcam starter kit

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Calitate
Valoare
Pret