Sistem de navigatie Becker Active.5 LMU Resigilat

Pret normal: 899,00 RON

Special Price 499,00 RON

Disponibilitate: In stoc

5" – Becker MagClick suport auto activ – TMC - Actualizare pe viata a hartilor - 47 tari europene

Caracteristica speciala a navigatorului Becker active.5 LMU este noul Becker MagClick suport auto activ. Acesta permite o montare puternica a aparatului de navigare in autovehicul, avand ca si contact magnetul patentat. Aparatul de navigatie poate fi montat si demontat in suport cu un simplu click. In acelasi timp, placile poli ale magnetului permit o transmisie a puterii in conditii de siguranta intre suport si dispozitiv. Manipularea incomoda datorita cablului de incarcare este un lucru de domeniul trecutului cu acest concept. Mai mult decat atat, suportul auto activ este echipat cu Herbert Richter (HR), sistem de grila cu 4 gauri care este compatibil cu adaptoarele de navigatie specifice pentru autovehicul. 

Hartile sunt preinstalate pentru 47 de tari europene: Albania, Andora, Belgia, Bosnia si Hertegovina, Bulgaria, Danemarca, Germania, Estonia, Finlanda, Franta, Gibraltar, Grecia, Marea Britanie, Irlanda, Islanda, Italia, Kosovo, Croatia, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Luxembrug, Malta, Macedonia, Moldova, Monaco, Muntenegru, Olanda, Norvegia, Austria, Polonia, Romania, Rusia, San Marino, Suedia, Elvetia, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Turcia, Ucraina, Ungaria, Vatican, Belarus.

Desigur, puteti conta in continuare pe caracteristicile de top dovedite de care Becker pe parcursul calatoriilor:

Becker SituationScan

Renumitul Becker SituationScan ofera un pachet de caracteristici inteligente de asistenta care ofera informatii si recomandari utile, in fuctie de progresele rutei si modalitatea de conducere.

 

 

Lane Assist Pro 3D

Lane Assist Pro 3D va arata banda corecta intr-o animatie atunci cand apar schimbari ale benzii de circulatie. In acest fel, veti recunoaste modificari ale traseului in timp util.

 

 

3D Terrain View

3D Trerrain View prezinta profilurile inalte ale peisajelor precum si numeroase atractii turistice de pe traseu intr-un mod realistic, pe un ecran de inalta rezolutie. Becker active.5 LMU are o acoperire de 47 de tari europene. Puteti pastra mereu hartile actualizate gratie Lifetime Map Updates gratuit.*

*Valabil numai la activarea online, in termen de 30 zile de la prima utilizare a aparatului de navigatie. Aveti parte de pana la 3 actualizari gratuite a hartii pe an si de indata ce o harta cu continut nou devine disponibila in Content Manager. Veti beneficia de Lifetime Map Updates pe intreaga durata de viata a produsului sau pana cand United Navigation nu va mai primi date de la furnizorii lor terti (oricare eveniment are loc mai intai). 

Inregistrarea dispozitivului se realizeaza online prin intermediul software-ului Becker Content Manager. Acesta se poate instala de pe site-ul producatorului (necesita un PC cu Windows, interfata USB si acces la Internet). Puteti descarca aplicatia de aici!

 

Informatii suplimentare despre procedura de descarcare gratuita gasiti pe www.mybecker.com.

 

Memorie
4 GB flash
Diagonala ecran
5" (12.7 cm)
Tip ecran
Ecran tactil rezistiv, antireflex
Rezoluţie
800 x 480 pixeli
USB 2.0
MicroUSB
Slot memorie
MicroSD (pana la 32 GB, Clasa 6)
TMC
Antena TMC incorporata in cablul de alimentare
Dimensiuni
138 mm x 84.5 mm x 15.6 mm
Acoperire harta
47 de tari europene (inclusiv Romania)
Accesorii incluse in pachet
Dispozitiv, Becker MagClick suport auto activ cu cablu de incarcare pentru masina 12 V/ 24 V si antena TMC integrata, suport auto HR, cablu USB pentru conectare la PC, MiniCD cu manual de utilizare in limba romana
Taxa verde
Pretul produsului include costul aferent colectarii, tratarii si eliminarii DEEE.

Faceti recenzie la: Sistem de navigatie Becker Active.5 LMU Resigilat

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Calitate
Valoare
Pret