Sistem audio Smailo Jazz

649,00 RON

Disponibilitate: In stoc

Cu un design elegant, uşor minimalist, Smailo Jazz îndeplineşte cerinţele unui utilizator sofisticat, care doreşte să îmbine utilul şi relaxarea în propria locuinţă.

Smailo Jazz este o bijuterie a spaţiilor în adevăratul sens al cuvântului. Cu un design elegant, uşor minimalist, Smailo Jazz îndeplineşte cerinţele unui utilizator sofisticat, care doreşte să îmbine utilul şi relaxarea în propria locuinţă. 

Sistem audio Smailo Jazz

Pentru că eşti mereu conectat la informaţie, însă când te întorci acasă ai nevoie de un timp al tău, sistemul audio cu Android, Smailo Jazz poate fi mâna ta dreaptă când doreşti să asculţi playlist-ul preferat. O poţi folosi în bucătărie, vizualizând reţetele postate pe diferite site-uri sau aplicaţii culinare şi poţi discuta cu cei dragi live, prin intermediul platformelor de socializare (Skype, Facebook).

Prin design-ul modern, Smailo Jazz este uşor de transportat şi de plasat în orice spaţiu al locuinţei. Îi poţi găsi utilitatea în living, bucătărie, dormitor şi lista poate continua. 

Are un ecran de 7 inch, o cameră frontală VGA, port de ieşire HDMI, port microSD pentru carduri de până la 32 GB, dar şi posibilitatea de a o conecta la PC, tastatură sau alte accesorii.

Smailo Jazz promite o experienţă a sunetului specială. Cu un sistem de sunet performant, emis de cele două boxe de 5W, sistemul audio poate reda playlistul preferat cu ecran oprit într-un timp de până la 7 ore.
Un accesoriu foarte util cu care vine însoţită este telecomandă, cu care poţi modifica volumul, îl poţi opri, rula piesele din playlist sau chiar seta sistemul audio în modul standby.

Prin versatilitatea sa, sistemul audio cu Android Smailo Jazz reprezintă o achiziţie extrem de potrivită pe termen lung, depăşind gradul de utilitate al tabletei, dar şi lipsa de mobilitate a boxelor clasice.

Model

Dispozitiv

Dimensiuni (mm)

350 × 117 × 120

Greutate (Kg)

1.0 net 1.5 brut

Memorie

8 GB

Diagonală ecran (inch)

7

Rezoluţie ecran

1024 × 600 (multi-touch)

Adaptor încărcare

Adaptor DC 12V-1.5A

Timp pentru încărcare

3 ore

Acumulator

7.4V, 1600mAh, 11.84Wh

Card de memorie

microSD 2-32GB (nu este inclus)

Mod standby

Până la 72 ore

Video streaming (volum implicit)

Până la 2.5 ore

Music streaming (ecran oprit)

Până la 7 ore

Navigare web folosind wi-fi

Până la 2.5 ore

Condiţii de mediu

Temperaturi între 0 º şi 35ºC

Faceti recenzie la: Sistem audio Smailo Jazz

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Calitate
Valoare
Pret