Sensor starter kit

699,00 RON

Disponibilitate: In stoc

Starter Kit pentru senzor este tot ceea ce vă trebuie pentru a începe monitorizarea locuinței dvs. cu scopul de a detecta orice mișcare și orice intrare neașteptată, prin simpla amplasare a senzorilor în locuri strategice.

Starter Kit pentru senzor este tot ceea ce vă trebuie pentru a începe monitorizarea locuinței dvs. cu scopul de a detecta orice mișcare și orice intrare neașteptată, prin simpla amplasare a senzorilor în locuri strategice. Kitul conține un senzor R12 pentru ușă și fereastră, un senzor de mișcare R14 și un Hub G10, care conectează cei doi senzori compacți la routerul din locuința dvs. Cu ajutorul acestui kit, veți ști întotdeauna dacă se produce vreo mișcare în locuința dvs. sau dacă ușile ori ferestrele acesteia se deschid în mod neașteptat. Din acest moment, nu va mai trebui să vă faceți griji pentru locuința dvs. sau pentru cei dragi, deoarece veți primi o alertă pe smartphone prin intermediul aplicației, imediat ce se detectează ceva.

Senzorul R12 pentru ușă și fereastră este un mic senzor elegant și discret pentru monitorizarea intrărilor în locuința dvs. Dacă o fereastră, o ușă sau chiar un sertar se va deschide în mod neașteptat, veți primi imediat o alertă pe telefon prin intermediul aplicației MioSMART. Senzorul de mișcare R14 vă monitorizează locuința în mod similar, însă detectează mișcarea. Prin urmare, ori de câte ori se înregistrează o mișcare în raza de acoperire a senzorului (3 metri), veți primi imediat și o alertă pe telefon.

Pentru a completa pachetul, Hubul G10 funcționează ca un „punct central” între routerul din locuința dvs., senzorul de mișcare și senzorul pentru ușă și fereastră.

De ce să utilizez senzori pentru monitorizarea locuinței mele?
Montarea în locuința dvs. a unor senzori pentru ușă și fereastră sau a unor senzori de mișcare vă poate aduce liniștea sufletească mult dorită, mai ales dacă aceștia vin în completarea monitorizării oferite de camerele video pentru locuință. Simpla lor prezență vă va aduce un sentiment de relaxare, deoarece veți ști că locuința dvs. și cei dragi sunt în siguranță. Cunoscând aceste lucruri, veți putea să vă canalizați atenția asupra vieții dvs., fără a vă face griji în legătură cu situația de acasă.

Cum funcționează?
Cu ajutorul aplicației MioSMART, senzorii R12 și R14 pot fi conectați cu ușurință la Hub G10 MioSMART, acest dispozitiv elegant fiind „punctul central” între senzori și routerul din locuința dvs. Pentru instalarea senzorilor, trebuie doar să descărcați aplicația MioSMART pe smartphone și să scanați codul QR de pe hub. După aceea, conectați hubul la routerul din locuința dvs. prin rețeaua Wi-Fi sau prin cablul ethernet RJ45 și adăugați senzorii prin semnalul RF de 2,4 GHz.

Cu 2 sau 3 baterii AAA standard (ușor de înlocuit), senzorii au o durată de funcționare a bateriei de până la 1 an și oferă o notificare inteligentă de baterie descărcată, astfel încât veți ști când trebuie să înlocuiți bateriile*.

*când se declanșează de două ori pe zi.

Controlați toate soluțiile MioSMART cu o singură aplicație
Toate soluțiile MioSMART sunt ușor de controlat doar cu o singură aplicație. Nu va trebui să omutați între aplicații pentru a trece de la Personal Cloud Gateway la VixCam. Iar în eventualitatea în care achiziționați soluții MioSMART suplimentare, acestea vor fi întotdeauna controlate doar prin această aplicație, pentru confortul dvs.

Aplicația poate fi folosită de până la patru utilizatori; de aceea, dacă v-ați pierdut telefonul, puteți avea acces prin dispozitivul unuia dintre ceilalți trei utilizatori, lucru care vă oferă sentimentul liniștitor al accesibilității partajate. În plus, aplicația MioSMART are o funcție pentru grup; aceasta vă permite să organizați produsele MioSMART într-un grup care poate fi gestionat printr-o singură pagină. De exemplu, puteți crea grupuri precum „Acasă” sau „Birou” pentru a efectua o verificare rapidă în loc să selectați un dispozitiv din listă. În acest fel, veți obține o imagine de ansamblu mai clară, iar metoda se va dovedi practică atunci când veți avea mai multe soluții MioSMART pentru monitorizarea locurilor vizate de dvs.!

Include: 1 Senzor de mişcare, 1 Senzor pentru fereastră & uşă şi 1 Hub pentru conectare

Caracteristici:

Gata de utilizare imediat ce le scoateţi din cutie

include 1 Senzor de mişcare, 1 Senzor pentru fereastră & uşă şi 1 Hub pentru conectarea senzorilor la router

Senzor pentru fereastră & uşă pentru a vă monitoriza locuinţa

primiţi o notificare în aplicaţia MioSMART dacă fereastra, uşa sau sertarul monitorizat se deschide neaşteptat

Senzor de mişcare pentru monitorizarea locuinţei

primiţi o notificare în aplicaţia MioSMART dacă există mişcare în raza senzorului (3 metri)

Hub-ul

conectează uşor senzorii MioSMART folosind semnalul RF 2.4GHz şi se conectează la router utilizând semnalul wireless 802.11b/g/n 2.4 GHz

Uşor de configurat cu ajutorul codului QR

Formă discretă şi subţire pentru a se potrivi stilului dvs.

Toate soluţiile MioSMART sunt uşor de controlat cu o singură aplicaţie

Specificații:

Hub G10
Standard RF 2,4GHz
WiFi încorporat 802.11 b/g/n
Suport card Micro SD Max. 32GB
USB UART intern Da
Putere Adaptor priză micro USB 5V/2A
Door/Window Sensor R12
Standard RF 2,4GHz
Distanță RF 100 metri (spațiu deschis)
Baterie 2 baterii AAA
Durata de viață a bateriilor 1 an (2 declanșări pe zi)
Notificare nivel scăzut al bateriei Da
Motion Sensor S10
Standard RF 2,4GHz
Distanță RF 100 metri (spațiu deschis)
Baterie 3 baterii AAA
Durata de viață a bateriilor 1 an (2 declanșări pe zi)
Notificare nivel scăzut al bateriei Da

Faceti recenzie la: Sensor starter kit

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Calitate
Valoare
Pret