Essential kit

1.399,00 RON

Disponibilitate: In stoc

Essential Kit este tot ceea ce vă trebuie pentru a începe monitorizarea locuinței dvs. în cel mai eficient mod cu putință.

Essential Kit este tot ceea ce vă trebuie pentru a începe monitorizarea locuinței dvs. în cel mai eficient mod cu putință. Acest pachet complet acoperă fiecare aspect: vedere, mișcare și intrări neașteptate. Kitul conține o cameră video pentru locuință VixCam C10, un card SD de 16 GB, un Personal Cloud Gateway S10, un senzor R12 pentru ușă și fereastră, un senzor de mișcare R14 și un Hub G10.

Cu ajutorul dispozitivului VixCam C10, veți putea vedea dacă bebelușul dvs. sau alți membri ai familiei dvs. sunt în siguranță; de asemenea, veți putea să comunicați prin sistemul audio cu 2 sensuri, prin intermediul aplicației MioSMART. Este inclus și un Personal Cloud Gateway S10, astfel încât puteți opta să salvați videoclipul pe cardul SD sau în cloudul dvs. personal.

Cu ajutorul senzorului R12 pentru ușă și fereastră și al senzorului de mișcare R14, veți ști întotdeauna dacă se produce vreo mișcare sau dacă ușile ori ferestrele locuinței dvs. se deschid în mod neașteptat. Hubul G10 inclus conectează cu ușurință senzorii la routerul din locuința dvs.

De ce să monitorizeze casa ta?
Montarea în locurile strategice din locuința dvs. a unei camere video cu senzori de mișcare și cu senzori pentru ușă și fereastră vă poate aduce liniștea sufletească mult dorită. Simpla sa prezență vă va aduce un sentiment de relaxare, deoarece veți ști că locuința dvs. și cei dragi sunt în siguranță. Cunoscând aceste lucruri, veți putea să vă canalizați atenția asupra vieții dvs., fără a vă face griji în legătură cu situația de acasă.

Gata de utilizare
Toate soluțiile incluse în Essential Kit sunt gata de utilizare. Am inclus un card SD de 16 GB, astfel încât să nu mai aveți nevoie de nimic altceva pentru a începe. Dispozitivul folosește compresia H.264, datorită căreia puteți salva fișierele în dimensiuni mai mici, astfel încât să nu rămâneți fără spațiu de stocare chiar atunci când vă trebuie cel mai mult. Puteți salva ceea ce înregistrați în cloud sau pe cardul SD inclus, la alegerea dvs.

VixCam C10
Vă prezentăm VixCam C10, o cameră video subțire și discretă cu înregistrare HD (720p) pentru monitorizarea locuinței, a copilului sau a altor membri ai familiei și chiar pentru comunicare prin sistemul audio cu 2 sensuri, cu ajutorul aplicației MioSMART.

Dispozitivul VixCam C10 are un unghi de vizualizare larg de 85° și vedere pe timp de noapte. Acest lucru înseamnă că are o rază de vedere de până la opt metri în condiții de luminozitate scăzută, ceea ce este excelent atunci când nu sunteți acasă seara sau în perioada vacanțelor. De asemenea, este ușor de montat; trebuie doar să instalați placa magnetică într-un loc adecvat, de unde camera video poate vizualiza partea de locuință pe care doriți să o monitorizați, și apoi să lipiți camera video de placă.

Personal Cloud Gateway S10
Este inclus și Personal Cloud Gateway S10, un gateway compact și discret pe care puteți salva atât înregistrările efectuate cu camera video, cât și alte fișiere și care vă oferă posibilitatea de a vă partaja contul cu până la patru persoane. Poate stoca fișiere de până la 4 TB și este compatibil cu stickurile de memorie USB 2.0 standard și cu toate unitățile de disc.

Dispozitivul VixCam C10 funcționează perfect cu Personal Cloud Gateway* MioSMART.
Așadar, dacă optați pentru a vă salva înregistrările în cloud și nu pe cardul SD, puteți utiliza gateway-ul. Înregistrările dvs. vor fi salvate în siguranță în cloud, iar un avantaj suplimentar îl constituie faptul că gateway-ul poate fi amplasat într-o locație alternativă, pentru a fi ferit de intruși. Imaginați-vă un hoț care crede că poate lua cu el camera video și că poate avea acces la înregistrările video; acest lucru nu se va întâmpla niciodată dacă gateway-ul se află, de exemplu, în casa vecinului sau la birou, departe de locuința dvs. În acest fel, veți avea întotdeauna o copie de rezervă a înregistrărilor, fără a trebui să vă bazați pe serviciile sau abonamentele costisitoare pentru stocarea în cloud.

Puteți încărca și descărca imediat toate fișierele de pe gateway: videoclipurile, fotografiile, muzica, fișierele de la birou și, bineînțeles, înregistrările efectuate de camerele video din locuința dvs. Puteți reda, vizualiza și trimite fișiere în orice moment, oriunde v-ați afla.

* Personal Cloud Gateway S10 poate fi conectat doar la 2 dispozitive VixCam; utilizarea este limitată la 2 camere video.

Senzorii și hubul din pachet
Senzorii și hubul din pachet reprezintă tot ceea ce vă trebuie pentru a începe monitorizarea locuinței dvs. cu scopul de a detecta orice mișcare și orice intrare neașteptată, prin simpla amplasare a senzorilor în locuri strategice. Cu ajutorul acestui kit, veți ști întotdeauna dacă se produce vreo mișcare în locuința dvs. sau dacă ușile ori ferestrele acesteia se deschid în mod neașteptat. Din acest moment, nu va mai trebui să vă faceți griji pentru locuința dvs. sau pentru cei dragi, deoarece veți primi o alertă pe smartphone prin intermediul aplicației, imediat ce se detectează ceva.

Senzorul R12 pentru ușă și fereastră este un mic senzor elegant și discret pentru monitorizarea intrărilor în locuința dvs. Dacă o fereastră, o ușă sau chiar un sertar se va deschide în mod neașteptat, veți primi imediat o alertă pe telefon prin intermediul aplicației MioSMART. Senzorul de mișcare R14 vă monitorizează locuința în mod similar, însă detectează mișcarea. Prin urmare, ori de câte ori se înregistrează o mișcare în raza de acoperire a senzorului (3 metri), veți primi imediat și o alertă pe telefon.

Pentru a completa pachetul, Hubul G10 funcționează ca un „punct central” între routerul din locuința dvs., senzorul de mișcare și senzorul pentru ușă și fereastră.

Cum funcționează?
Camera video este foarte ușor de configurat; instalați aplicația MioSMART pe smartphone, scanați codul QR, conectați camera video la routerul din locuința dvs. prin rețeaua Wi-Fi și puteți începe să monitorizați locuința. Din acest moment, nu va mai trebui să vă faceți griji pentru locuința dvs. sau pentru cei dragi, deoarece veți primi alerte pe telefon prin intermediul aplicației, imediat ce respectiva cameră video detectează ceva în unghiul său de vizualizare.

Pentru a conecta gateway-ul, cuplați unitatea de stocare USB externă preferată și conectați gateway-ul la routerul din locuința dvs. prin cablul ethernet R45. Scanați apoi codul QR cu ajutorul aplicației MioSMART și veți fi gata să lucrați cu Personal Cloud Gateway.

Cu ajutorul aplicației MioSMART, senzorii R12 și R14 pot fi conectați cu ușurință la Hub G10 MioSMART, acest dispozitiv elegant fiind „punctul central” între senzori și routerul din locuința dvs. Pentru instalarea senzorilor, trebuie doar să descărcați aplicația MioSMART pe smartphone și să scanați codul QR de pe hub. După aceea, conectați hubul la routerul din locuința dvs. prin rețeaua Wi-Fi sau prin cablul ethernet RJ45 și adăugați senzorii prin semnalul RF de 2,4 GHz.

Cu 2 sau 3 baterii AAA standard (ușor de înlocuit), senzorii au o durată de funcționare a bateriei de până la 1 an și oferă o notificare inteligentă de baterie descărcată, astfel încât veți ști când trebuie să înlocuiți bateriile*.

*când se declanșează de două ori pe zi.

Controlați toate soluțiile MioSMART cu o singură aplicație
Toate soluțiile MioSMART sunt ușor de controlat doar cu o singură aplicație. Nu va trebui să omutați între aplicații pentru a trece de la Personal Cloud Gateway la VixCam. Iar în eventualitatea în care achiziționați soluții MioSMART suplimentare, acestea vor fi întotdeauna controlate doar prin această aplicație, pentru confortul dvs.

Aplicația poate fi folosită de până la patru utilizatori; de aceea, dacă v-ați pierdut telefonul, puteți avea acces prin dispozitivul unuia dintre ceilalți trei utilizatori, lucru care vă oferă sentimentul liniștitor al accesibilității partajate. În plus, aplicația MioSMART are o funcție pentru grup; aceasta vă permite să organizați produsele MioSMART într-un grup care poate fi gestionat printr-o singură pagină. De exemplu, puteți crea grupuri precum „Acasă” sau „Birou” pentru a efectua o verificare rapidă în loc să selectați un dispozitiv din listă. În acest fel, veți obține o imagine de ansamblu mai clară, iar metoda se va dovedi practică atunci când veți avea mai multe soluții MioSMART pentru monitorizarea locurilor vizate de dvs.!

Include: 1 Cameră de locuinţă cu un card SD, 1 Cloud Personal, 1 Senzor de mişcare, 1 Senzor de fereastră & uşă şi 1 Hub pentru conectare

Caracteristici:

Gata de utilizare imediat ce le scoateţi din cutie

include tot ce aveţi nevoie pentru a vă monitoriza casa atunci când sunteţi plecaţi. 1 x Cameră de locuinţă cu un card SD de 16GB, 1 x Cloud Personal, 1 x Senzor de mişcare, 1 x Senzor de fereastră & uşă şi 1 x Hub pentru conectarea senzorilor la router.

Cameră pentru locuinţă cu înregistrare HD (720p)

ce foloseşte compresia H.264 pentru fişiere de mici dimensiuni – salvaţi-vă înregistrările în Cloud sau pe cardul SD de 16GB inclus în pachet.

Uşor de folosit

monitorizaţi-vă casa, bebeluşul sau alt membru al familiei şi chiar vorbiţi cu ajutorul acesteia prin aplicaţia MioSMART

Include Cloud Personal MioSMART

salvaţi-vă înregistrările Camerei de locuinţă şi alte fişiere, cu posibilitatea de a vă partaja contul cu până la patru alţi utilizatori

MioSMART Cloud Personal poate fi ţinut într-o altă locaţie

păstraţi înregistrările în siguranţă în faţa intruşilor

Include Senzorul pentru fereastră & uşă pentru a vă monitoriza locuinţa

primiţi o notificare în aplicaţia MioSMART dacă fereastra, uşa sau sertarul monitorizat se deschide neaşteptat.

Include Senzorul de mişcare pentru monitorizarea locuinţei

primiţi o notificare în aplicaţia MioSMART dacă există mişcare în raza senzorului (3 metri)

Include Hub-ul

conectează uşor senzorii MioSMART folosind semnalul RF 2.4GHz şi se conectează la router utilizând semnalul wireless 802.11b/g/n 2.4 GHz.

Uşor de configurat cu ajutorul codului QR

Unghi de vizualizare larg de 85°

Filmare nocturnă

de până la opt metri în condiţii de lumină scăzută

Formă discretă şi subţire pentru a se potrivi stilului dvs.

Toate soluţiile MioSMART sunt uşor de controlat cu o singură aplicaţie

Specificații:

VixCam C10
WLAN 802.11 b/g/n
Rezoluție 720P
Compresie H.264
Unghi de vizualizare 85°
Audio 2 căi
Leduri infraroșu 10
Suport card Micro SD max. 32GB
Suport înregistrare Personal Cloud Da
Montare perete/plafon Da
Putere Adaptor priză micro USB 5V/2A
Hub G10
Standard RF 2,4GHz
WiFi încorporat 802.11 b/g/n
Suport card Micro SD Max. 32GB
USB UART intern Da
Putere Adaptor priză micro USB 5V/2A
Personal Cloud Gateway S10
Port Ethernet RJ45
Suport unitate de disc externă 2.5" și 3.5" max. 4TB USB 2.0
Format unitate de disc FAT și NTFS
Dimensiune 10cm x 3,5cm x 1,5cm
Putere Adaptor priză micro USB 5V/2A
Door/Window Sensor R12
Standard RF 2,4GHz
Distanță RF 100 metri (spațiu deschis)
Baterie 2 baterii AAA
Durata de viață a bateriilor 1 an (2 declanșări pe zi)
Notificare nivel scăzut al bateriei Da
Motion Sensor S10
Standard RF 2,4GHz
Distanță RF 100 metri (spațiu deschis)
Baterie 3 baterii AAA
Durata de viață a bateriilor 1 an (2 declanșări pe zi)
Notificare nivel scăzut al bateriei Da

Faceti recenzie la: Essential kit

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Calitate
Valoare
Pret