Despre GPS-Auto

SISTEME HARDWARE PERFORMANTE

Prezent in mediul online de la inceputul anului 2006, www.gps-auto.ro isi propune sa ofere clientilor sai produse noi, inovatoare, care sa satisfaca cele mai pretentioase nevoi in materie de tehnologie la preturi competitive. Pe langa PND-urile (Personal Navigation Device) cu GPS si harti detaliate ale Romaniei si Europei, in oferta gps-auto.ro veti regasi dispozitive GPS cu functii complexe: DVD, TV Tunner, Radio, Bluetooth, WiFi, tablete Android cu WiFi, 3G, camere video auto, camere video sport / de actiune.

Magazinul se adreseaza in special sistemelor de navigatie cu GPS si dispozitivelor cu GPS, oferta constand in cele mai populare produse din brandurile Smailo, Mio, Becker, TomTom si accesorii destinate acestora.

DE CE SA ALEGI GPS-AUTO.RO?

Gasesti intr-un singur loc cea mai larga oferta de solutii de navigare adresate atat celor cu probleme de orientare sau mereu pe drumuri, cat si utilizatorilor cu pretentii in materie de tehnologie:

  • Iti oferim cele mai bune preturi din piata.
  • Avem grija de banii tai prin oferte speciale, discounturi si promotii atractive.
  • Iti oferim asistenta tehnica de specialitate precum si recomandari in vederea alegerii produsului care corespunde asteptarilor tale.
  • Ai la dispozitie modalitati avantajoase de plata.
  • Avem un departament de service format din specialisti cu experienta in domeniul terminalelor mobile, cu raspunsuri prompte si de calitate.

WWW.GPS-AUTO.RO: PROPRIETATEA AROBS TRANSILVANIA SOFTWARE S.A.

Cu o experienta de peste 15 ani pe piata de software si servicii din Romania si Europa, AROBS Transilvania Software este specializata in dezvoltarea de software in regim de outsourcing pentru industrii cum ar fi turismul, transporturile, servicii financiare, sanatate, automotive, retail.

Pe langa serviciile de outsourcing, firma a dezvoltat in ultimii 10 ani solutii de localizare si management al flotelor auto folosind tehnologia GPS (www.trackgps.ro), precum si solutii de SFA (www.OptimallSfa.ro) si CRM pe terminale mobile. Cei peste 350 de angajati ai companiei isi desfasoara activitatea in centre importante din tara (Cluj-Napoca, Bucuresti, Iasi, Oradea, Tg. Mures, Suceava). In 2011 AROBS si-a extins prezenta si pe pietele internationale, deschizand birouri la Budapesta si la Chisinau.

In martie 2006, AROBS si-a diversificat profilul activitatilor prin initierea unei noi linii de business, devenind distribuitor national de sisteme complete de navigatie GPS si dispozitive cu GPS.

In calitate de distribuitor al marcilor Smailo, Mio, Becker, TomTom, Contour, AROBS si-a largit considerabil reteaua de distributie printr-o politica de preturi bine adaptata cerintelor pietei, cat si prin oferirea unor facilitati firmelor partenere (inlocuirea terminalelor in 48 de ore, stocuri, protectie de stocuri). In momentul de fata AROBS are peste 200 de parteneri la nivelul intregii tari, reteaua fiind in crestere continua.

Principalele canale de distributie sunt reprezentate de segmentul retail, urmate de magazinele online si clientii corporate. Printre partenerii importanti ai AROBS pe partea de distributie de sisteme de navigatie GPS se numara eMag, Cel.ro, Altex, Media Galaxy, Domo, Flanco, Germanos, Orange, Auchan, Cora, Carrefour.